BELLA MILANO BUNSCHOTEN

BELLA MILANO BUNSCHOTEN Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 704 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Milano Bunschoten. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 14:05 Keurig volgens afgesproken tijd bezorgd en alles goed warm
23 jun 2022 om 2:07 Was weer ontzettend lekker
17 jun 2022 om 22:56 Half uur later dan geboekte tijd (2 uur van tevoren bestelling geplaatst). Bijna koude en vette pizza ontvangen
11 jun 2022 om 21:44 Top, bestel hier al jaren! Altijd goed en erg lekker eten. Heel gek dat dit restaurant zoveel negatieve reviews krijgt, in al die jaren nooit een slechte ervaring gehad.
11 jun 2022 om 7:48 Snel bezorgd en prima pizza
5 jun 2022 om 20:17 Pizza was koud
5 jun 2022 om 19:46 90 minuten gewacht op het eten, dat is prima maar dan verwacht je wel goed eten. Pizza was koud, patat was koud & dus slap (leek wel niet gaar). Zeer teleurstellend.
25 mei 2022 om 22:25 Snel bezorgd, lekker, en je krijgt veel voor wat je betaal. We hebben heerlijk gegeten.
23 mei 2022 om 0:10 heel slecht gedraag met klanten ik heb om 17:00uur gebesteld maar tot 19:00 ik wacht mijn bestelen en de man op het telefoon heeft ggen respect voor klanten
21 mei 2022 om 0:09 Ui ontbrak, wel extra voor betaald
4 mei 2022 om 22:21 Quattro stagioni besteld, pizza gooi er maar wat op gekregen. Teleurstellend!!
3 mei 2022 om 19:29 Nvt